У Дніпрі чоловік намагався підірвати гранату у будинку з дітьми - його затримали

У Дніпрі чоловік намагався підірвати гранату у будинку з дітьми - його затримали

Фото, відео
Укрінформ
У ході поліцейської спецоперації у Дніпрі затримано чоловіка, який погрожував підірвати гранату у будинку, де перебували двоє дітей.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції, передає Укрінформ.

"Повідомлення про подію надійшло до поліції 25 грудня близько10-ї вечора. На місце одразу виїхали спецпризначенці КОРД. У будинку перебували маленькі діти підозрюваного двох та чотирьох років. В результаті злагоджених та професійних дій спецпризначенців чоловіка роззброїли та затримали", - зазначили у поліції.

За інформацією правоохоронців, ніхто не постраждав - дітей через вікно передали працівникам поліції.

Затриманим виявився місцевий житель 27 років. У нього вилучили гранату Ф-1.

Під час подальшого обшуку у приміщенні поліцейські виявили ще чотири гранати та димові шашки. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом до ЄРДР внесено відомості за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання зброї та боєприпасів). Також вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч. 1 ст. 129 ККУ (погроза вбивством).

Читайте також: У Кременчуці вибухнула граната у багатоповерхівці, є постраждалий

Як повідомлялося, у Святошинському районі Києва правоохоронці затримали чоловіка, який погрожував підірвати гранату і зберігав понад 100 набоїв різного калібру.

Фото: www.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-