Підрив гранат у сільраді на Закарпатті: кількість загиблих зросла до двох

Підрив гранат у сільраді на Закарпатті: кількість загиблих зросла до двох

Укрінформ
Кількість загиблих унаслідок підриву гранат на сесії Керецьківської сільської ради на Закарпатті зросла до 2 осіб.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора, передає Укрінформ.

«Сьогодні, 15 січня 2024 року, від отриманих унаслідок вибуху травм у реанімаційному відділенні помер ще один постраждалий – 47-річний депутат сільради. Він працював у Керецьківській ОТГ на посаді начальника ЦНАПу», - йдеться у повідомленні.

За даними Офісу генпрокурора, у межах кримінального провадження призначено низку експертиз, які наразі тривають. Остаточна правова кваліфікація дій підривника буде визначена після їх проведення.

Читайте також: Вибух у сільраді на Закарпатті: суд відправив депутата під варту без права на заставу

Як повідомив заступник голови Мукачівської районної ради Роман Тарабій у Facebook: "Сьогодні в обласній лікарні помер депутат Керецьківської сільської ради Мирослав Нитка.

Він постраждав 15 грудня під час підриву гранат на засіданні сільської ради".

Як повідомляв Укрінформ, 15 грудня під час сесії Керецьківської сільської ради Мукачівського району місцевий депутат Сергій Батрин підірвав кілька гранат. Постраждали 23 людини включно із підозрюваним. У більшості діагностували осколкові поранення. 16 грудня один із чоловіків помер в лікарні від травм.

Підривника затримали. Служба безпеки України оголосила йому підозру за частиною 2 статті 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-