Теракт у Керецьках: у лікарнях Закарпаття лишаються троє пацієнтів

Теракт у Керецьках: у лікарнях Закарпаття лишаються троє пацієнтів

Ексклюзив
Укрінформ
У лікарнях Закарпаття лишаються троє пацієнтів, стан яких досі стабільно важкий, решту людей, які зверталися за медичною допомогою після теракту, виписали.

Про це у коментарі кореспонденту Укрінформу повідомила заступниця начальника Департаменту охорони здоров'я Закарпатської ОВА Ольга Чемет.

"Наразі в лікарнях області перебувають троє пацієнтів з числа жертв теракту в Керецьках 15 грудня. Це люди, які потрапили до медичних закладів у важкому стані після трагедії та перебували в них весь час після 15 грудня. Чоловік, який помер учора, був у вкрай важкому стані. Медикам не вдалося його врятувати", - повідомила Чемет.

За її словами, в числі цих трьох пацієнтів і сам підривник з Керецьків.

"Його стан стабілізувався із важкого до стану середньої важкості, його наразі готують до подальших оперативних втручань", - сказала вона.

Чемет уточнила, що решта із двох десятків пацієнтів, які зверталися до медзакладів по допомогу після теракту в Керецьках, наразі виписані із лікарень. Можливо, хтось іще продовжує амбулаторне лікування.

Читайте також: Теракт у Керецьках: підсудному можуть збільшити термін до довічного через ще одну смерть

Як повідомляв Укрінформ, 15 грудня у селі Керецьки Хустського району під час засідання сесії сільради один із депутатів кинув на підлогу в залі три гранати, які одразу здетонували.

За оновленими даними, від підриву гранат постраждали 23 людини включно із підозрюваним. Це 16 чоловіків і 7 жінок віком від 28 до 68 років.

15 грудня їх госпіталізували до кількох медзакладів області з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості. У більшості діагностували осколкові поранення. 16 грудня один із чоловіків помер у лікарні від отриманих травм.

Наразі справу розслідують за ч.2 ст.258 (теракт) Кримінального кодексу України. Після смерті двох жертв трагедії, повідомили в прокуратурі, її ймовірно перекваліфікують на ч.3. ст 258 ККУ. Досудове розслідування проводять працівники Служби безпеки у Закарпатській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-