Експерти встановили особу загиблого, який вчора опинився в епіцентрі вибуху ракети у Харкові

Експерти встановили особу загиблого, який вчора опинився в епіцентрі вибуху ракети у Харкові

Укрінформ
У Харкові завдяки ДНК-експертизі встановили особу одного із загиблих від російських ударів 23 січня.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

“Завдяки ДНК-аналізу встановили особу неопізнаного загиблого внаслідок вчорашнього обстрілу. Він працював водієм таксі, йому було 38. Ще зранку цей чоловік допомагав своїм сусідам забивати вікна, які винесло після першого “прильоту”. А близько 7:20 вийшов з дому на подвір'я та потрапив під обстріл. Ймовірніше за все, він встиг сісти в автомобіль і виїхати з гаража, коли стався вибух. Ракета поцілила в землю, біля авто, а жертва опинилася в самому епіцентрі. На місці ми знайшли лише рештки його тіла”, - розповів Болвінов.

Встановити особу змогли завдяки ДНК, зразки для дослідження взяли у матері, яка повідомила, що втратила зв'язок із сином одразу після атаки РФ.

Керівник Слідчого управління зауважив, що робота правоохоронців на місці влучання продовжується, тривають і розбори завалів.

Читайте також: Загарбники били по Харкову ракетами С-300, за добу в області обстріляли 20 населених пунктів

Як повідомлялося, 23 січня о 4-й та 7-й ранку російські війська завдали ракетних ударів по Київському та Салтівському районах Харкова. Повідомлялося про 8 загиблих та понад 60 постраждалих.

Фото: Фейсбук/Сергій Болвінов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-