На Черкащині невідомі кинули вибухівку на подвір’я співробітника ТЦК

На Черкащині невідомі кинули вибухівку на подвір’я співробітника ТЦК

Укрінформ
У селищі Катеринопіль Черкаської області невідомі кинули вибуховий пристрій на подвір’я будинку співробітника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Черкаський обласний ТЦК.

"На Черкащині стався кримінальний злочин – ганебний випадок нападу на домоволодіння військовослужбовця 4 відділу Звенигородського РТЦК та СП", - ідеться в повідомленні.

30 травня у селищі Катеринопіль невідомі особи кинули вибуховий пристрій, який спричинив вибух на подвір’ї будинку сержанта Збройних сил України. Члени його родини не постраждали.

Як підкреслили у ТЦК, правоохоронні органи були оперативно проінформовані.

Також в обласному ТЦК наголосили, що "цей неприпустимий випадок стався на тлі ганебної інформаційної кампанії з метою дискредитації військовослужбовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки і Сил оборони України".

Читайте також: Одеський суд взяв під варту співробітника ТЦК, якого підозрюють в організації заробітку на ухилянтах

Як повідомляв Укрінформ, 31 травня в селі Черепківці Чернівецької області під час проведення військовослужбовцями Територіального центру комплектування та соціальної підтримки заходів із оповіщення військовозобов’язаний цивільний громадянин вчинив напад із застосуванням газового балончика на представників ТЦК. Нападник чинив опір та був затриманий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-