Ворог минулої доби вбив одного жителя Донеччини і ще вісьмох поранив

Ворог минулої доби вбив одного жителя Донеччини і ще вісьмох поранив

Фото
Укрінформ
Минулої доби, 1 червня, російські загарбники вбили одного жителя Донецької області та ще вісьмом людям завдали поранень.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін.

"За 1 червня росіяни вбили 1 жителя Донеччини - у Птичому. Ще 8 людей в області за добу дістали поранення", - зазначив голова ОДА.

Як підкреслив Філашкін, загальна кількість жертв російської армії на Донеччині (1985 загиблих та 4969 поранених) подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Читайте також: На Бахмутському напрямку прикордонники знищили ворожі гармати і склади боєкомплекту

Крим того, за його словами ворог продовжував інтенсивно обстрілювати Донеччину, завдаючи пошкодження житловим будинкам і адмінбудівлям.

«У Мар'їнській громаді Покровського району обстріляні Парасковіївка, Костянтинівка і Зоряне. У Курахівці пошкоджено 7 приватних будинків і адмінбудівлю; під вогнем - Курахове і Гостре. В Українську Селидівської громади поранено людину, пошкоджено 2 п'ятиповерхівки. У Новогродівській громаді у Птичому 1 людина загинула, пошкоджено 3 будинки; у Михайлівці пошкоджено 4 будинки і 2 адмінбудівлі; в Орлівці пошкоджено будинок», - написав Філашкін.

Крім того, за його словами, в Лимані Краматорського району поранено 5 людей, пошкоджено 28 будинків. У Слов'янську обстріляна промзона. У Костянтинівці пошкоджено 16 приватних будинків, багатоповерхівку і 2 адмінбудівлі. 

У Бахмутському районі в Торецькій громаді пошкоджено 8 будинків; у Часовоярській громаді пошкоджені 6 приватних будинків і 3 багатоповерхівки.

«Усього за добу росіяни 23 рази обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 53 людини, у тому числі 8 дітей», - підсумував очільник Донецької області.

Читайте також: Армія РФ намагається протиснути оборону на Покровському напрямку

Як повідомляв Укрінформ, 1 червня росіяни тричі обстріляли околиці Слов'янська. Влучання зафіксовані у промзону мікрорайону Машмет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-