Житомирський ТЦК спростовує інформацію про смерть чоловіка через побиття

Житомирський ТЦК спростовує інформацію про смерть чоловіка через побиття

Укрінформ
Чоловік, якого доставили на проходження ВЛК, помер через епілептичний напад, а не внаслідок побиття військовослужбовцями.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Житомирський обласний ТЦК та СП.

«Повідомляємо, що 28 травня 2024 року до 2-го відділу Звягельського РТЦК та СП доставили військовозобов’язаного Сергія К. для проходження ВЛК. Свідки зазначають, що чоловік кілька днів до цього зловживав алкоголем і був з ознаками легких травмувань», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вранці 29 травня у чоловіка стався епілептичний напад, спричинений тривалим вживанням алкоголю. Йому надали першу невідкладну медичну допомогу та викликали «швидку». Слідчо-оперативна група на місці інциденту кваліфікувала подію як самокаліцтво.

Читайте також: У Чернівцях киянин побився із військовим ТЦК, поліція проводить перевірку

За інформацією ТЦК, 2 червня від отриманих під час епілептичного нападу травм чоловік помер у лікарні. Слідчі, які проводили експертизу, зазначили, що жодного стороннього фізичного впливу на чоловіка не чинилося.

Інформацію про смерть 32-річного Сергія К. повідомили в одному з місцевих пабліків. Під дописом є чимало коментарів про причину його смерті нібито через побиття військовослужбовцями ТЦК.

Читайте також: «Не впоралися з емоціями»: у ТЦК на Львівщині пояснили, чому гналися за велосипедистом

Як повідомляв Укрінформ, у Львівському обласному ТЦК та СП надали пояснення щодо поширеного в соцмережах відео, на якому військові переслідують велосипедиста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-