У Чернівцях киянин побився із військовим ТЦК, поліція проводить перевірку

У Чернівцях киянин побився із військовим ТЦК, поліція проводить перевірку

Укрінформ
У Чернівцях стався конфлікт між 43-річним киянином та військовим ТЦК: цивільний вдарив представника ТЦК, а той завдавати удару у відповідь. Поліція проводить перевірку.

Про конфлікт у Фейсбуці повідомляє Чернівецький обласний ТЦК та СП, передає Укрінформ.

"Черговий конфлікт виник в Чернівцях, 1 червня, під час якого військовозобов'язаний здійснив напад і вдарив представника ТЦК та СП, чим спровокував удар у відповідь. Крім того, нападник ображав честь та гідність військовослужбовця, висловлюючи на його бік погрози", - йдеться у дописі.

На місце події прибули правоохоронні органи.

"Щодо інциденту триває перевірка з метою з’ясування всіх обставин. За її результатами будуть вжиті всі необхідні організаційні і правові заходи", - додали в обласному військкоматі.

Читайте також: У Дніпрі чоловік виліз через вікно автівки ТЦК і втік на велосипеді

Водночас, у коментарі кореспонденту Укрінформу речниця Нацполіції області Кароліна Маришева повідомила, що наразі із заявою до поліції звернувся цивільний громадянин, 43-річний житель Києва, і повідомив, що його вдарив працівник ТЦК та СП.

Звернення зареєстрували в Єдиному обліку заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Наразі поліцейські проводять ретельну перевірку за цією заявою.

Читайте також: На Черкащині невідомі кинули вибухівку на подвір’я співробітника ТЦК

Як повідомлялося, напередодні на Буковині проти представника ТЦК застосували газовий балончик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-