Депутату Херсонської міськради заочно оголосили підозру в держзраді

Депутату Херсонської міськради заочно оголосили підозру в держзраді

Укрінформ
Депутату Херсонської міської ради за співпрацю з російськими загарбниками заочно повідомили про підозру у державній зраді.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури депутату від забороненої в Україні партії “Опозиційна платформа - За життя” заочно повідомили про підозру у державній зраді (ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, підозрюваний під час тимчасового захоплення Херсона перейшов на сторону росіян і почав із ними співпрацювати. Він забезпечив перереєстрацію очолюваного ним КП “Херсонелектротранс” за законодавством РФ, а також організував отримання працівниками підприємства зарплати у рублях.

Читайте також: Учаснику «Самооборони Криму» повідомили про підозру - допомагав росіянам захопити півострів

Продовжуючи діяти в інтересах загарбників, зловмисник розпорядився розмістити у громадському транспорті агітаційно-пропагандистські плакати, які серед іншого містили заклики до отримання місцевими жителями громадянства РФ.

Як повідомляв Укрінформ, підконтрольному РФ "заступнику міністра економічного розвитку Криму" повідомили про підозру у державній зраді.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-