Львів на конференції у Берліні підписав чотиристоронній меморандум

Львів на конференції у Берліні підписав чотиристоронній меморандум

Фото
Укрінформ
Міськрада Львова у рамках Берлінського форуму підписала чотиристоронній меморандум між Товариством Червоного Хреста, проєктною агенцією уряду Литви та Першим медичним об’єднанням.

Про це повідомив у Фейсбуці міський голова Львова Андрій Садовий, передає Укрінформ.

“Завершуємо Берлінську конференцію з відновлення України добрими новинами. Сьогодні в рамках форуму підписали чотиристоронній меморандум між Товариством Червоного Хреста, проєктною агенцією уряду Литви, Першим медичним об’єднанням та міською радою Львова”, - поінформував Садовий.

За його словами, литовський уряд виділить 5,6 млн євро, Червоний Хрест – 2,5 млн євро. Уряд Німеччини надасть дороговартісне обладнання для реабілітації в рамках попередньої співпраці.

“Тепер можемо сказати офіційно – фандрейзингова кампанія на реконструкцію центру реабілітації в Брюховичах з добудовою двох нових будівель завершена”, - наголосив міський голова.

Читайте також: Побратимство міст дозволяє оперативно реагувати на критичні ситуації – мер Вінниці

Садовий додав, що на сьогодні Україна потребує більше можливостей та місць для якісної реабілітації своїх захисників. Тому така підтримка – це великий внесок у майбутнє ветеранів та всіх українців, які постраждали від російської війни.

Як повідомляв Укрінформ, у Берліні проходить Конференція з відновлення України. Це вже третя така конференція за час повномасштабної війни Росії проти України. Попередні пройшли в Лугано (Швейцарія) і Лондоні.

Фото: Андрій Садовий, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-