На Хмельниччині відкрили Центр святого Йоана Павла II

На Хмельниччині відкрили Центр святого Йоана Павла II

Фото
Укрінформ
У Хмельницькій області відкрили Центр святого Йоана Павла II, до якого входить нове приміщення духовної семінарії і Центр духовної та психологічної реабілітації.

Про це повідомила пресслужба Хмельницької ОВА, передає Укрінформ.

Зазначається, що освячення Центру здійснили апостольський нунцій Вісвальдас Кульбокас, єпископ Кам’янець-Подільської дієцезії Леон Дубравський і митрополит Львівський Мечислав Мокшицький. Після цього присутні мали змогу ознайомитися із новозбудованою та облаштованою будівлею.

На Хмельниччині відкрили Центр святого Йоана Павла II / Фото: Хмельницька ОВА

Далі у конференц-залі відбулася презентація нового закладу. У вітальному слові начальник ОВА Сергій Тюрін підкреслив важливість відкриття такого закладу для Хмельниччини.

"Цей центр стане осередком духовності, реабілітації та допомоги для всіх, хто її потребує. Адже поряд будуть священники – люди, які є порадниками і помічниками, та яким довіряють люди. Дякую вам, ваші преосвященства, отці, дякую усім, хто брав і бере участь у створенні центру. Нехай Божа благодать надихає, захищає, допомагає! Нехай втомлені душі наших воїнів, їх родин знайдуть тут зцілення та відпочинок. Нам усім перемоги і плідної праці в мирній Україні", - побажав Тюрін.

Читайте також: Українець у Португалії продав свій дім, щоб створити центр для реабілітації поранених

Центр, як додають в обласній адміністрацій, стане важливим джерелом духовної підтримки та психологічної допомоги для всіх, хто її потребує, а також сприятиме зміцненню духовності та моральних цінностей у суспільстві.Львівський Мечислав Мокшицький. Після цього присутні мали змогу ознайомитися із новозбудованою та облаштованою будівлею.

Як повідомляв Укрінформ, на Миколаївщині відновили Центр первинної медико-санітарної допомоги, який постраждав від російських обстрілів у перший рік повномасштабної війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-