На базі поліції Київщини відкрився центр з розшуку зниклих безвісти

На базі поліції Київщини відкрився центр з розшуку зниклих безвісти

Укрінформ
На базі слідчого управління поліції Київської області розпочав роботу центр із розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, та ідентифікації невпізнаних тіл загиблих під час воєнного стану.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція України.

“Поліцейські продовжують вживати комплекс заходів, спрямованих на встановлення місця знаходження безвісти зниклих військовослужбовців та цивільних осіб. Так, громадяни, які шукають своїх рідних, можуть звернутись до працівників новоствореного центру”, - ідеться у повідомленні.

Фахівці слідчих та аналітичних підрозділів, оперативники, спеціалісти-криміналісти та кіберфахівці поліції Київщини допоможуть громадянам у розшуку їхніх близьких.

Правоохоронці нададуть інформацію щодо алгоритму і порядку дій, подання заяви про безвісне зникнення близької людини та про відібрання у кровних родичів біологічних зразків для проведення молекулярно-генетичної експертизи.

Читайте також: Рідні полонених українців закликають світ об'єднатися щодо пошуку зниклих безвісти і бранців

У Нацполіції радять громадянам, які розшукують близьких, з якими втратили звʼязок через воєнні дії й тимчасове захоплення частини територій України, звертатися до співробітників центру за телефоном: 066-157-55-13 або особисто за адресами: Київ, вулиця Дегтярівська, 15-а (каб. 207) і Київ, вулиця Довнар-Запольського, 10-а (каб. 3).

Як повідомляв Укрінформ, у Чернігівській області розпочав роботу Координаційний центр із розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-