Суд залишив митрополита Феодосія під нічним домашнім арештом

Суд залишив митрополита Феодосія під нічним домашнім арештом

Укрінформ
Соснівський районний суд міста Черкаси не погодився з прокурором про заміну запобіжного заходу митрополиту Черкаському й Канівському Феодосію і залишив йому лише нічний домашній арешт.

Про це в пресслужбі суду повідомили кореспонденту Укрінформу.

Сьогодні відбулось чергове (26-те) засідання Соснівського райсуду Черкас у справі за обвинуваченням настоятеля Черкаської єпархії УПЦ Феодосія (Дениса Снігірьова) у вчиненні кримінальних правопорушень за ст.161, ч.ч.2,3 і ст. 436-2. Суд відхилив клопотання прокурора про заміну запобіжного заходу підсудному із домашнього арешту в нічний час доби на тримання під вартою. Як і раніше, громадянин Снігірьов буде обмежений у пересуванні лише вночі.

Напередодні головуючий суддя, враховуючи, що після останніх двох судових засідань у цій справі засоби масової інформації повідомляли про сутички та, як наслідок, травмування присутніх біля суду жінки та чоловіка, головуюча суддя звернулась до ГУ НП в Черкаській області із листом про забезпечення додаткових заходів безпеки та громадського порядку біля приміщення суду у день судового засідання.

Інформації про сутички навколо сьогоднішнього судового засідання не надходило.

Читайте також: Обмін полоненими: Україна передала Росії митрополита УПЦ МП Іоанафана

Як повідомляв Укрінформ 5 квітня, в Черкасах продовжили нічний арешт митрополиту УПЦ МП Феодосію.

Фото: Суспільне Черкаси

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-