Рятувальники Хмельниччини отримали відзнаки, квартири та спецмашини

Рятувальники Хмельниччини отримали відзнаки, квартири та спецмашини

Фото
Укрінформ
На Хмельниччині до Дня Конституції України відзначили рятувальників — вручили нагороди, ключі від нового житла та сертифікати на спецавтомобілі.

Про це повідомляє Хмельницька ОВА, передає Укрінформ.

Привітав працівників Головного управління ДСНС у Хмельницькій області начальник ОВА Сергій Тюрін.

"У нинішній війні рятувальники роблять усе можливе, щоб допомогти людям, які постраждали від російської агресії. Вони ліквідовують наслідки обстрілів, рятують людей з-під завалів, надають допомогу постраждалим. На жаль, війна забрала життя багатьох наших героїв-рятувальників. Ми схиляємо голову перед їхньою пам'яттю та дякуємо їм за мужність і самовідданість. Громада Хмельниччини щиро цінує працю рятувальників. Ваша професія – це не просто робота, це покликання", - звернувся Тюрін до вогнеборців.

Рятувальники Хмельниччини отримали відзнаки, квартири та спецмашини Фото: Сергій Тюрін / Фейсбук

За високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків та з нагоди Дня Конституції він вручив відзнаки Хмельницької ОВА працівникам-рятувальникам. А начальник Головного управління ДСНС в області Едуард Братко нагородив нагрудним знаком “Герой-рятівник” Олександра Жука, який у червні врятував від утоплення двох дівчат-підлітків на водоймі в обласному центрі.

Читайте також: Зеленський подякував рятувальникам, поліцейським і військовим за збережені життя українців

Крім того, як зазначається, Тюрін передав рятувальникам сертифікати на автобус Isuzu ATAMAN та автоцистерну MERCEDES-BENZ для підвезення питної води. Також разом із керівниками обласної та міської рад вручили ключі від нового службового житла сім'ям сімох рятувальників.

Як повідомляв Укрінформ, для психологів, які працюють в системі Державної служби надзвичайних ситуацій, запустили програму супервізійної підтримки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-