У Тернополі організували змагання з риболовлі для ветеранів

У Тернополі організували змагання з риболовлі для ветеранів

Фото
Укрінформ
На водоймі у селі Киданці поблизу Тернополя для ветеранів організували змагання з риболовлі.

Про це повідомляє власкор Укрінформу.

"Ми організували турнір з риболовлі для військовослужбовців, які після поранень, які вони отримали на фронті, не можуть виконувати бойові завдання і переведені в обласні ТЦК СП. Подібний захід організовували на Рівненщині наші колеги і ми почули дуже багато позитивних відгуків від військових, тож вирішили також провести такий захід. Природа, відпочинок і спокій - це найкраще для наших захисників, - розповідає директор Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Віталій Квасневський.

Участь у змаганнях взяли 22 військовослужбовців та ветеранів.

45-річний Олег Качуровський з Хоросткова пішов добровольцем на фронт на початку повномасштабного вторгнення. Чоловік отримав травму на Авдіївському близько 2022 року. Досі проходить реабілітацію.

Читайте також: До проєктів психологічного відновлення українців залучатимуть митців

"Рибалка - це одна із речей, які допомагає мені адаптуватися до цивільного життя. Я стараюся вибиратися щотижня або хоча б раз на місяць. Це психологічний відпочинок - тиша спокій і наша мальовнича природа. Радію, що сьогодні зможу поспілкуватися з побратимами й порибалити", - розповів чоловік.

Організатори планують проводити такі рибальські турніри на постійній основі.

Як повідомляв Укрінформ, соціальна ініціатива для ветеранів війни «Баскетбол на кріслах колісних» запрацювала на Рівненщині.

Фото: Юлія Томчишин

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-