У Рівненському госпіталі впроваджують проєкт за сприяння Міноборони США

У Рівненському госпіталі впроваджують проєкт за сприяння Міноборони США

Укрінформ
У Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни впроваджують міжнародний проєкт, який втілюватиметься за сприяння Міноборони США.

Як передає Укрінформ, про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОВА Сергій Подолін у Фейсбуці.

«У КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР впроваджують новий міжнародний проєкт», - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, він втілюватиметься за сприяння Міноборони США. Така співпраця розрахована на три роки.

Подолін розповів, що у медзакладі вже працює провідний експерт у галузі вегетативних дисфункцій після травм спинного мозку доктор Андрій Красюков. На цьому етапі виокремили основні цілі та етапи нового проєкту «Неінвазивна нейромодуляція спинного мозку для покращення функції нижніх сечових шляхів після травми спинного мозку в українських ветеранів війни».

Читайте також: Уряд затвердив розподіл житлових субвенцій для ветеранів на ₴5,7 мільярда

Як повідомляв Укрінформ, у Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни запрацювала перша державна візочкова майстерня.

Зал асистивних технологій запрацював з початку року в Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни. Крім власне кабінету асистивних технологій, до залу входять також зона для навчання, склад та майстерня для візочків.

На Рівненщині будують новий реабілітаційний корпус обласного госпіталю ветеранів війни - проведені підготовчі роботи та закладений фундамент. Загальна вартість об’єкту - 1 млрд 304 млн грн. Будівельники розпочали зводити споруду восени 2023 року. Будівництво планують завершити вже в наступному - 2025 році. Новий корпус обласного госпіталю ветеранів війни забезпечить лікування та реабілітацію військових із складними черепно-мозковими та спінальними травмами. Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни отримав ще 500 млн грн для продовження будівництва нового лікувально-діагностичного корпусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-