На Харківщині за добу внаслідок ударів РФ загинули двоє людей, ще 28 постраждали

На Харківщині за добу внаслідок ударів РФ загинули двоє людей, ще 28 постраждали

Укрінформ
У Харківській області минулої доби внаслідок російських ударів двоє людей загинули, ще 28 зазнали поранень.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, по Куп’янську росіяни били двічі за минулу добу, постраждали дві жінки. Під час удару FPV-дрона був пошкоджений багатоквартирний будинок. Внаслідок обстрілу із РСЗВ горіла колишня інкубаторна, пошкоджені чотири приватні будинки.

У Куп'янську-Вузловому поранення отримала жінка. Внаслідок обстрілу горіла покрівля двоповерхової будівлі.

У с. Пристін внаслідок обстрілу горіла вантажівка.

За словами очільника ОДА, о 15:40 у Будах Харківського району сталось два влучання "Іскандерів" у землю поблизу залізничного вокзалу. 25 людей постраждали, з них двоє дітей - дівчинка віком 14 років та 9-річний хлопчик. Стан дівчинки середньої тяжкості, вона у лікарні.

Читайте також: На Харківщині за росіян воюють найманці з Африки - військові

Пошкоджені 26 житлових будинків, 9 адміністративних споруд, два автомобілі, будівля вокзалу, три допоміжні споруди та залізничне полотно. Загинули начальник Харківського районного управління Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області Артем Костиря та поліцейський сектору реагування патрульної поліції Олексій Кощій.

Як додав Синєгубов у Телеграмі, за добу по Харківщині росіяни випустили 53 керовані авіабомби, дві ракети "Іскандер-М", один-FPV дрон та один БПЛА типу Shahed.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 13 липня російська армія завдала удару по залізничній інфраструктурі Харківської області, поранені п’ятеро працівників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-