Держсекретар Угорщини відвідав Закарпаття - обговорював інфраструктурні й гуманітарні проєкти

Держсекретар Угорщини відвідав Закарпаття - обговорював інфраструктурні й гуманітарні проєкти

Фото
Укрінформ
Закарпаття з робочим візитом відвідав держсекретар Угорщини Янош Надь.

Про це повідомили у Фейсбуці голови Закарпатської ОВА Віктора Микити, передає Укрінформ.

Головні теми, які обговорювали з посадовцем - національні спільноти, інфраструктурні, соціальні та гуманітарні проєкти для України.

"Під час зустрічі висловив вдячність за те, що Угорщина підтримала спільне комюніке країн-учасниць про основи миру в Україні на Глобальному саміті миру у Швейцарії. Це важливо для нашої держави, і так само важливо для Угорщини. Також подякував за реалізацію спільних ініціатив щодо організації оздоровлення українських дітей у рекреаційних зонах та відновлення поранених захисників у реабілітаційних центрах їхньої країни", - сказав Микита.

Читайте також: Китай похвалив Угорщину за «посередницькі зусилля» для припинення російської війни проти України

За його словами, також голова ОВА поінформував Державного секретаря про безпекову ситуацію в регіоні та ефективну взаємодію органів влади з національними спільнотами.

"Зараз на столі нові проєкти, які плануємо реалізувати на території Закарпаття та інших областей України. Вони – для розвитку наших дітей", - додав Микита.

Раніше Укрінформ повідомляв, що у МЗС ФРН розкритикували активність прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана на зовнішньополітичній арені, яку він виявляє останніми днями, коли Будапешт головує в Раді ЄС.

Фото: Віктор Микита, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-