У Херсоні внаслідок нічних атак згоріли 15 одиниць транспорту на території підприємства

У Херсоні внаслідок нічних атак згоріли 15 одиниць транспорту на території підприємства

Фото, відео
Укрінформ
У Херсоні внаслідок нічних атак ворожих БПЛА виникла пожежа на території міського комунального підприємства, вогонь знищив 15 одиниць транспорту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«Цієї ночі в результаті падіння уламків збитих БПЛА типу «Shahed» виникла пожежа на території міського комунального підприємства», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вогнем знищені 15 одиниць транспорту та пошкоджені ще п’ять. Також пошкоджена автомийка в Центральному районі Херсона. Наслідки атаки уточнюються.

Начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін повідомив, що внаслідок атаки дронами у Херсоні горіли раніше пошкоджені транспортні засоби, та оприлюднив відповідне відео.

За його словами, уламки одного зі збитих безпілотників впали на місце, де знаходилися раніше пошкоджені транспортні засоби. Через це виникла пожежа. На місце події оперативно прибули співробітники ДСНС, які ліквідували займання.

У поліції інформують, що минулої доби ворожі війська масовано атакували Херсон та передмістя, найбільше потерпала східна частина міста - Дніпровський район, житлові квартали якого розташовані уздовж берегової лінії.

Наслідки нічної атака ворожих БПЛА на Херсон / Фото: Поліція Херсонської області

Читайте також: У Херсоні внаслідок нічних обстрілів є знеструмлення та перебої з водою

За минулу добу поліція відреагувала на 358 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 19 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині за добу ліквідували 15 пожеж, що виникли внаслідок ворожих обстрілів. Уночі у Херсоні після ворожої атаки загорілась пошкоджена раніше автотехніка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-