Енергетика й оборона: Зеленський провів нараду на Харківщині

Енергетика й оборона: Зеленський провів нараду на Харківщині

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський на Харківщині провів нараду стосовно безпекової та енергетичної ситуації.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Харківщина. Нарада щодо безпекової та енергетичної ситуації. Основна увага – підготовці Харкова та області до опалювального періоду. Були доповіді про оперативну ситуацію, захист об’єктів енергетичного сектору, подолання енергодефіциту й забезпечення теплом та електрикою в осінньо-зимовий період», – зазначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський ознайомився з відбудовою пошкодженого житла на Харківщині

Він подякував усім, «хто захищає нашу Харківщину, всю нашу країну та людей».

На сайті Президента повідомляється, що Зеленський під час наради наголосив, що очікує на чіткий план захисту неба Харківщини та відновлення обʼєктів енергетичної інфраструктури.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський та командувач ОСУВ «Хортиця» Андрій Гнатов доповіли главі держави про оперативну ситуацію на території Харківської області та в межах відповідальності угруповання.

Читайте також: Зеленський: У роботі ССО завжди є результати, які зміцнюють Україну та послаблюють ворога

Голова правління ПрАТ «Укренерго» Володимир Кудрицький розповів про перебіг виконання робіт з інженерного захисту об’єктів енергетичного сектору й озвучив терміни, коли вдасться подолати енергодефіцит у регіоні.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та міський голова Харкова Ігор Терехов поінформували про підготовку регіону до осінньо-зимового періоду. За словами Терехова, уже встановлені 22 когенераційні установки та 31 модульна котельня. Загалом потреба міста становить понад 140 обʼєктів вироблення енергії, що дадуть змогу забезпечити 340 МВт.

Щодо забезпечення децентралізації енергетики, підключення когенераційних установок доповідав голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Чернишов.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Президент Володимир Зеленський перебуває на Харківщині. Зокрема, він відвідав воїнів Сил спеціальних операцій Збройних сил України на Харківському напрямку, привітав їх із професійним святом та нагородив державними нагородами. У Дергачах він оглянув відновлені 18 будинків.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-