Авіаудар по Харківщині: рятувальник приїхав на пожежу в свій дім, де загинула дружина

Авіаудар по Харківщині: рятувальник приїхав на пожежу в свій дім, де загинула дружина

Фото, відео
Укрінформ
Внаслідок російського авіаудару по Куп'янщині вранці 31 липня загинула працівниця «Газмережі» Інна Замєсова. На виклик гасити пожежу разом із колегами прибув чоловік загиблої жінки.

Про загибель співробітниці повідомила у Телеграмі пресслужба підприємства, передає Укрінформ.

"Під час російського терористичного обстрілу житлових будинків Великобурлуцької громади Куп’янського району загинула диспетчер аварійно-диспетчерської служби Харківської філії «Газмережі» Інна Замєсова", - йдеться у дописі.

За інформацією пресслужби, жінка мала заступити на зміну у перший день серпня.

"Інна координувала виїзди аварійної бригади за викликами жителів громади, чоловік – працівник ДСНС. Робота обох була націлена на збереження життя і допомогу людям у складних ситуаціях", - розповіли у «Газмережі».

Читайте також: На Харківщині росіяни скинули на село авіабомбу - загинула жінка, поранений її 10-річний син

На виклик після авіаудару з колегами прибув чоловік загиблої жінки.

"Найстрашніше для рятувальників – їхати на виклик у власний дім… На жаль, це спіткало вогнеборця ДСНС Харківщини: чоловік приїхав гасити пожежу після масованого авіаційного обстрілу, а опинився на згарищі власного дому", - повідомили в ДСНС України.

Як повідомлялося, внаслідок авіаудару по селу Горяне Великобурлуцької громади Куп'янського району загинула 37-річна жінка, її 10-річного сина з опіковими пораненнями госпіталізували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-