Із Торецька вивезли з-під обстрілів іще 18 цивільних

Із Торецька вивезли з-під обстрілів іще 18 цивільних

Відео
Укрінформ
На Донеччині із обстрілюваного російськими військами Торецька сьогодні, 31 липня, вивезли ще 18 цивільних.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив начальник Торецької міської військової адміністрації Василь Чинчик.

«Ми сьогодні вивезли 18 цивільних, які мали бажання виїхати з території громади... Евакуація відбувається броньованими транспортними засобами співробітниками ДСНС, Національної поліції та військової адміністрації», - сказав очільник міськадміністрації.

Він вчергове закликав населення евакуюватися, бо тільки це може гарантувати сьогодні життя.

Водночас Чинчик запевнив, що люди, які сьогодні залишаються у громаді, забезпечені харчуванням та медикаментами.

Читайте також: ЗСУ контролюють Торецьк: у МВА спростували фейк росіян про захоплення міста

«До активної фази бойових дій безпосередньо по Торецькій громаді, яка почалася з 24 червня цього року, ми максимально забезпечили жителів продуктовими наборами і засобами гігієни та іншим необхідним, для того, щоб в разі ось таких дій, які відбуваються на сьогоднішній день, населення могло певний період часу не відчували браку продуктів, в тому числі води, і медикаментів також», - пояснив керівник МВА.

Читайте також: «Тут, як у Хіросімі»: Ситуація в Торецьку очима військових

Як повідомлялося, місто Торецьк у Донецькій області російські загарбники вже знищили на 70%, там залишаються ще 3,5 тисячі цивільних.

У Торецькій міській територіальній громаді від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну станом на 31 липня від ворожих обстрілів загинули 184 мешканців, 559 людей зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-