Депутати Тернопільської облради знову звільнили Головка, який через суд поновився на посаді

Депутати Тернопільської облради знову звільнили Головка, який через суд поновився на посаді

Фото
Укрінформ
Депутати Тернопільської облради проголосували за звільнення ексголови Тернопільської облради Михайла Головка, якого сьогодні, 1 серпня, поновив на роботі Восьмий апеляційний суд у Львові.

Звільнення Головка підтримали одноголосно усі 40 депутатів, які взяли участь у голосуванні. Про це з місця події повідомляє кореспондент Укрінформу.

Голосування депутатів Тернопільської обласної ради за звільнення Михайла Головка / Фото: Юлії Томчишин

Раніше Головка звільнили з посади голови Тернопільської облради під час сесії, яка відбулася 26 жовтня 2023 року. Він звернувся до суду і 18 березня цього року в Тернопільському окружному адміністративному суді відмовили повністю у задоволенні його позову.

Читайте також: Ексголова Тернопільської облради облаштував на даху багатоповерхівки незаконну надбудову - поліція

У четвер, 1 серпня, Восьмий апеляційний адміністративний суд Львова задовольнив позов колишнього голови Тернопільської облради Михайла Головка про поновлення на посаді та виплату 591 тис. грн зарплати за час вимушеного прогулу.

Як повідомлялося, що у червні 2023 року НАБУ і САП затримали тоді діючого голову облради Головка і двох заступників начальника Тернопільської ОВА Ігоря Дем’янчука та Ігоря Гайдука. Затримані вимагали близько 2,4 млн грн у підприємця за перераховані його ТОВ кошти за виконані роботи з будівництва та ремонту інфраструктурних об’єктів. Згодом ВАКС арештував голову Тернопільської облради Головка з можливістю внесення 805 тис. грн застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-