На Донеччині Укрпошта закрила відділення у Торецьку, Нью-Йорку та Північному

На Донеччині Укрпошта закрила відділення у Торецьку, Нью-Йорку та Північному

Ексклюзив
Укрінформ
На Донеччині Укрпошта відновила роботу свого відділення у місті Горняк, але закрила в Торецьку та селищах Нью-Йорк і Північне.

Про це кореспондентові Укрінформу по телефону повідомив директор Донецького регіону АТ «Укрпошта» Максим Сутковий, відповідаючи на запитання, чи змінилася кількість працюючих відділень Укрпошти на території Донеччини з кінця травня цього року.

«Так, дійсно, змінилася. На жаль, нам довелося закрити відділення у селищах Нью-Йорк, Північне та у місті Торецьк. У Нью-Йорку у нас було два відділення, тобто, загалом з кінця травня ми закрили чотири відділення "Укрпошти" на території Донеччини, яка контролюється українською владою. Але ми відновили своє відділення у місті Горняк», - зазначив Сутковий.

Він зазначив, що наразі у регіоні працюють загалом 103 відділення "Укрпошти", з яких 16 – пересувні на автівках.

«В цілому наша мережа працює, і далі ми будемо діяти залежно від безпекової ситуації, бо ми не можемо наражати наших співробітників на ризик… Через безпекову ситуацію ми можемо скорочувати мережу відділень, але всюди, де можна доїхати, ми надаємо наші послуги. Бо залишаються пересувні відділення, які більш гнучкі, тому наразі це наш такий вихід із ситуації, щоб терміново чи відновити, чи припинити роботу в будь-якому населеному пункті», - пояснив директор Донецького регіону АТ «Укрпошта».

За його словами, до повномасштабного вторгнення Росії в Україну (до 24.02.2022 року) в Донецькій області працювали 304 відділення "Укрпошти", із них - 244 стаціонарних та 60 пересувних.

Читайте також: На Харківщині війська РФ атакували дронами пересувне відділення «Укрпошти»

Як повідомлялося, наразі Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог убиває і травмує цивільних жителів, руйнує будинки, енергетичні та різні інфраструктурні об’єкти.

Область має найбільшу протяжність лінії фронту, яка становить близько 300 км.

На території Донеччини залишаються близько 470 тисяч жителів.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-