На Донеччині у 10-кілометровій зоні від фронту залишаються понад 4000 дітей

На Донеччині у 10-кілометровій зоні від фронту залишаються понад 4000 дітей

Укрінформ
На Донеччині у населених пунктах в 10-кілометровій зоні від лінії фронту залишаються ще понад 50 тисяч людей, серед них — більш ніж 4 тисячі дітей, евакуація триває.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

«Примусова евакуація наших дітей триває у 10-кілометровій зоні від ворога. В цю зону увійшли міста Селидове, Українськ, Новогродівка та велике місто Мирноград. Усього людей там знаходяться понад 50 тис. та понад 4 тис. дітей», - сказав очільник області.

Він зазначив, що завдяки роботі органів влади, підрозділів поліції «Білі Янголи» та підрозділів ДСНС вже декілька днів триває масштабна евакуація з цієї 10-кілометрової зони. «Працюємо дуже злагоджено. У нас чотири приймаючі області – це Рівненська, Полтавська, Черкаська та Закарпатська. Людей евакуюємо дуже швидко», - запевнив Філашкін.

Читайте також: Евакуація із Донеччини: за добу вивезли 481 дитину

Як повідомлялося, із 13 населених пунктів Покровського і Краматорського районів Донецької області примусово евакуюють дітей з родинами через безпекову ситуацію в регіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-