Удар по супермаркету у Костянтинівці: пожежу загасили, рятувальники розбирають завали

Удар по супермаркету у Костянтинівці: пожежу загасили, рятувальники розбирають завали

Укрінформ
На Донеччині у торговельному центрі Костянтинівки, який зазнав російського удару, знаходилося приблизно 50 осіб. Пожежу погасили, але рятувальні служби працюють.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» сказав начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

«Там (на місті влучання у Костянтинівці – ред.) центр міста і окрім супермаркету попали під обстріл ще декілька торговельних кіосків, які знаходяться поруч. Приблизно 50 осіб у торговельному центрі знаходилося. Наші рятувальники з поліцією, з комунальними службами зараз розбирають завали, щоб повністю і чітко розуміти – скільки людей загинуло і скільки там отримали поранення», - розказав Філашкін.

Він зазначив, що зараз на місці людям надається вся необхідна допомога.

Читайте також: Ще з трьох населених пунктів Донеччини примусово евакуюють дітей

«Надається медична допомога в першу чергу, тому що велика кількість людей отримали контузії. Всі необхідні служби працюють на місцях… Тільки зараз вдалося погасити пожежу, постійно лунала повітряна тривога і ворог намагався ще випустити керовані бомби і балістичні ракети по наших людях, які гасили пожежу та допомагали пораненим», - пояснив керівник ОВА.

Як повідомлялося, російські війська 9 серпня обстріляли Костянтинівку на Донеччині, внаслідок чого виникла пожежа.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-