На Харківщині за минулу добу внаслідок обстрілів - двоє загиблих, троє поранених

На Харківщині за минулу добу внаслідок обстрілів - двоє загиблих, троє поранених

Укрінформ
На Харківщині за минулу добу є вбиті та поранені внаслідок російських обстрілів, також є руйнування цивільних будинків та знищені авто.

Про це повідомив в Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

За інформацією ОВА, у Київському районі Харкова внаслідок обстрілу ФАБ-500 горіла будівля навчального закладу. Постраждав 67-річний чоловік.

В Ізюмському районі в с. Першотравневе внаслідок обстрілу з РСЗВ зруйновано житловий будинок. Поранено 58-річного чоловіка. Загинули 80-річна жінка та 24-річний чоловік.

"Богодухівський р-н, Золочівська ТГ, с. Івашки, внаслідок артобстрілу пошкоджено дах двоповерхового багатоквартирного будинку. Постраждав 32-річний чоловік. У смт Золочів цієї ж громади, внаслідок обстрілів із РСЗВ «Ураган» пошкоджено вісім приватних житлових будинків, фасад лікарні. Постраждав 35-річний чоловік", - повідомив Синєгубов.

Також у Харківському районі Малоданилівської ТГ у с. Черкаська Лозова внаслідок обстрілу горіла трава, площа пожежі 1,5 Га, у м. Куп’янськ внаслідок обстрілу FPV-дроном пошкоджено автівку.

В Ізюмському р-ні у с. Ізюмське внаслідок обстрілу з РСЗВ пошкоджено приватний будинок.

Читайте також: Авіабомби, артилерія та РСЗВ: вночі та зранку ворог 17 разів обстріляв Сумщину

Раніше Укрінформ повідомляв, що вчора у Київському районі Харкова внаслідок російського авіаудару пошкоджена будівля вищого навчального закладу, постраждала щонайменше одна людина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-