На Київщині вночі працювала ППО, уламками пошкоджені шість будинків, два - знищені

На Київщині вночі працювала ППО, уламками пошкоджені шість будинків, два - знищені

Укрінформ
На Київщині, станом на 09:00 11 серпня, через падіння уламків збитих російських дронів та ракет два будинки знищені, 6 - пошкоджені. Загинули дві людини, три отримали поранення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Він зазначив, що у ніч на неділю росіяни атакували область ракетами і дронами. Прямих влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не зафіксовано.

"Станом на 9:00 внаслідок падіння уламків ворожих цілей в 2 районах області 2 приватні будинки знищено, ще 6 пошкоджено. Також пошкоджено 4 автомобілі", - написав Кравченко.

Через ворожу атаку загинули двоє жителів Київщини, зокрема чотирирічна дитина. Троє отримали поранення: забої та садна тулуба, голови, кінцівок, переломи. Кравченко повідомив, що їм надається медична допомога.

"Всі оперативні групи працюють на місцях, ліквідовуючи наслідки ворожої атаки. Всім постраждалим людям разом із місцевою владою надамо необхідну допомогу", - зазначив начальник ОВА.

Він також висловив співчуття родині та близьким загиблих.

Читайте також: Ворог вдарив по Краматорську, четверо поранених

Як повідомлялося, Київ уночі намагалися атакувати близько десяти ударних безпілотників типу Shahed, протиповітряна оборона збила їх усіх у передмісті. Крім того, росіяни запустили у напрямку Києва балістичну ракету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-