У Києві затримали торговців зброєю із трьох областей

У Києві затримали торговців зброєю із трьох областей

Фото, відео
Укрінформ
Правоохоронці Києва затримали трьох торговців зброєю і боєприпасами - жителів Київської, Львівської та Чернівецької областей.

Про це повідомила у Фейсбуці поліція Києва, передає Укрінформ.

Чоловіки шукали клієнтів через інтернет, пропонуючи у своїх оголошеннях мисливську зброю. Під час спілкування з потенційними покупцями вони вже пропонували до продажу одиниці бойової зброї та боєприпаси. Для конспірації ділки спілкувалися виключно через месенджери під зміненими анкетними даними, а зброю надсилали у розібраному вигляді окремими посилками. Оплату за товар отримували на банківську карту.

Правоохоронці провели ряд обшуків за місцем мешкання зловмисників та вилучили автоматичну зброю, карабін, пістолети, гранати і тисячі набоїв.

Фігурантів затримали. Слідчі повідомили їм про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Їм загрожує до семи років позбавлення волі.

Читайте також: Торговців трофейною зброєю затримали на Донеччині та Харківщині

За рішенням суду на час слідства підозрювані перебуватимуть під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, у трьох регіонах України правоохоронці викрили ділків, які продавали криміналітету трофейні боєприпаси та зброю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-