Від ускладнень COVID-19 на Кіровоградщині померли троє жінок

Від ускладнень COVID-19 на Кіровоградщині померли троє жінок

Укрінформ
У Кіровоградській області за останні два тижні зареєстрували три випадки смертей внаслідок ускладнень коронавірусної хвороби.

Про це на брифінгу в Кіровоградській ОВА повідомила головна державна санітарна лікарка Кіровоградської області Надія Оперчук, передає кореспондент Укрінформу.

"За останні два тижні ми зареєстрували три летальні випадки, коли від ускладнення COVID-19 померли 94-річна жінка зі Знам’янської територіальної громади, яка мала тяжку форму пневмонії, 64-річна жінка зі Світловодської територіальної громади. На останньому тижні померла 56-річна жінка з Олександрівської територіальної громади. У всіх них прижиттєво був діагностований COVID-19", - зазначила Оперчук.

Найбільше хворих на COVID-19 наразі у Кропивницькому - 26, серед них 5 - діти. Загалом на амбулаторному на стаціонарному лікуванні у закладах охорони здоров'я області - 122 хворих на коронавірус, із них - 14 дітей.

Читайте також: У Києві стрімко зростає захворюваність на COVID-19: за тиждень зафіксували 1283 випадки

Для Кіровоградщини це значне підвищення захворюваності, оскільки в липні реєстрували 2-4 випадки захворюваності COVID-19 на тиждень. Підвищення кількості випадків хвороби у Кіровоградській області фіксують протягом останніх чотирьох тижнів: у перший тиждень зареєстрували 6 випадків, другий – 11, третій – 35 і минулого тижня – 92.

Як повідомляв Укрінформ, на стаціонарному лікуванні через коронавірусну хворобу в Україні перебувають понад 2 тисячі пацієнтів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-