Із Херсонщини за добу евакуювали дев’ять мешканців, з них одну дитину

Із Херсонщини за добу евакуювали дев’ять мешканців, з них одну дитину

Фото
Укрінформ
Із деокупованих територій Херсонщини за минулу добу, 16 липня, евакуювали дев’ять мешканців, з них одну дитину.

Про це у Телеграмі повідомила Херсонська ОВА, передає Укрінформ.

«З деокупованих територій Херсонщини автомобільним транспортом евакуювали 9 жителів, з них - 1 дитина», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Херсонщині тим мешканцям, які залишаються, продовжують видавати гуманітарну допомогу. Так, учора жителі звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 2373 продуктових наборів, 7200 буханок хліба, 250 порцій гарячих обідів, 720 літрів води. Також людям передали 150 гігієнічних наборів.

Також минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять електрикою Князівку, Борозенське, Нововоронцовку, Любимівку, Новорайськ, Миролюбівку, Білозерку, Правдине та Херсон.

Читайте також: Протягом двох років з прифронтових районів Донеччини вивезли понад 197 тисяч осіб

Крім того, над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 39 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи було проведено за 27 адресами у житлових будинках, де OSB-листами закрили 83 вікна.

Як повідомлялося, Херсонська область перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог вбиває та травмує цивільних жителів, руйнує будинки, підприємства, енергетичні, газові та інші інфраструктурні об’єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-