Президентське подружжя відвідало «Школу супергероїв» у лікарні Кривого Рогу

Президентське подружжя відвідало «Школу супергероїв» у лікарні Кривого Рогу

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський з дружиною Оленою під час робочої поїздки у Дніпропетровську область відвідали «Школу супергероїв» в одній із лікарень Кривого Рогу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Президента.

Подружжя Зеленських оглянули класи та ознайомилися з навчальним процесом у цій школі при лікарні. Тут зможуть здобувати знання й отримувати допомогу діти, які перебувають на тривалому лікуванні.

Створення цієї «Школи супергероїв» повністю профінансувала Фундація Олени Зеленської.

Відео: Олена Зеленська, Facebook

«Діти, які у Кривому Розі перебувають у лікарнях, стикаються не лише з хворобами, а й з реаліями війни. Тому «Школа супергероїв» для них - це більше, ніж просто класи. Це місце, де їм повертають дитинство, надію та підтримку», - підкреслила перша леді.

Зазначається, що у закладі є все необхідне для навчання. Зокрема облаштовані два освітні класи, ігрова зона для дошкільнят, кабінет ментального здоров’я та бібліотека.

Читайте також: Зеленська пояснила, чому її фонд більшість уваги приділяє роботі з дітьми

«Саме такі результати надихають нас робити більше й продовжувати шукати донорів для відкриття таких шкіл у нових містах», - наголосила директорка Фундації Олени Зеленської Ніна Горбачова.

Загалом цьогоріч фундація профінансувала створення шести нових «Шкіл супергероїв», залучивши кошти іноземних партнерів. До старту нового навчального року вже готові освітні класи при лікарнях у Вінниці та Рівному. Незабаром вони запрацюють також у Львові, Одесі й Полтаві.

«Ми дякуємо фундації за віру в наш проєкт і можливість бачити щасливих супергероїв у нових класах», – зауважила директорка державної установи «Школа супергероїв» Наталія Жилінська.

Читайте також: Президент з дружиною відвідали «Охматдит»

«Школи супергероїв» є вже в 11 містах. Торік їхніми учнями стали понад 15 тисяч дітей.

Як повідомляв Укрінформ, Фундація Олени Зеленської спрямує кошти для повного відновлення освітнього простору «Школи супергероїв» у дитячій лікарні «Охматдит», по якій 8 липня росіяни здійснили ракетну атаку.

Фото: Офіс президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-