Зеленська пояснила, чому її фонд більшість уваги приділяє роботі з дітьми

Зеленська пояснила, чому її фонд більшість уваги приділяє роботі з дітьми

Укрінформ
Фундація Олени Зеленської найбільше працює з дітьми, тому що вони є найбільш вразливою категорією людей, які потерпають від російсько-української війни.

Про це в інтерв’ю британській газеті Daily Mail заявила дружина Президента України Олена Зеленська, передає Укрінформ.

«Вважаю, що будь-яка свідома доросла людина розуміє, що насамперед діти – це найбільш незахищена категорія людей, які страждають від війни. Вони найменш захищені. І коли ти бачиш, як вони страждають, це розриває твоє серце. Ми у них у боргу, бо не зуміли зберегти мир в їхній країні. Як дорослі люди ми зобов’язані їм, тому що вони на старті не мають таких можливостей, які мають їхні однолітки за кордоном. У них немає нормального дитинства. Тож зробити щось для їхнього дитинства, зробити його хоча б кращим – нормальне бажання кожного дорослого. І те, що я сама матір, думаю, лише посилює це», - сказала перша леді України.

Наступного місяця Зеленська проведе четвертий Саміт перших леді та джентльменів в українській столиці, який буде присвячений захисту та безпеці дітей.

Зазначається, що дружина Президента була названа серед 100 найвпливовіших людей 2023 року за версією журналу Time, у якому її назвали «воїном народу України».

Сама ж вона скромно применшує твердження, що є зразком для наслідування, проте додає: «Я дуже сподіваюся, що моя діяльність, моя поведінка надихнуть когось, і дадуть комусь надію», - сказала Зеленська.

Читайте також: Фундація Олени Зеленської профінансує відновлення «Школи супергероїв» в «Охматдиті»

Як повідомляв Укрінформ, на початку серпня дружина Президента Олена Зеленська під час телефонної розмови з першою леді Гватемали Лукресією Пейнадо обговорила проєкти, винесені на Саміт перших леді та джентльменів, який відбудеться у Києві у вересні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-