Зеленський у Кропивницькому подякував освітянам за патріотичне виховання дітей

Зеленський у Кропивницькому подякував освітянам за патріотичне виховання дітей

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський зустрівся у Кропивницькому з освітянами, де наголосив, що створення безпекової інфраструктури для закладів освіти є одним із найнагальніших питань.

Як передає Укрінформ, про це він заявив на зустрічі з учасниками другого етапу обласної освітянської конференції «Серпнева-2024» у рамках робочої поїздки на Кіровоградщину, повідомляє пресслужба Президента.

Глава держави подякував педагогам за те, що в час війни вони зберігають для дітей можливість здобувати освіту - один із пріоритетів України.

«Ми дуже вдячні, що попри всі втрати, які принесла війна, ми не втратили вас, наш освітній простір. Дякую також за те, що ви дуже правильно, по-людськи, патріотично виховуєте наших дітей, наше майбутнє», - наголосив Зеленський.

За його словами, державна та місцева влада приділяють багато уваги організації навчання в режимі офлайн. Президент наголосив, що сьогодні створення безпекової інфраструктури для закладів освіти є одним із найнагальніших питань.

Читайте також: Президентське подружжя відвідало «Школу супергероїв» у лікарні Кривого Рогу

Він доручив міністру освіти і науки Оксену Лісовому знайти рішення для забезпечення укриттями освітніх закладів у регіонах, які не належать до прифронтових та прикордонних.

Окрім того, Зеленський звернув увагу на необхідність розв’язання питання щодо потреби у шкільних автобусах, зокрема компенсувати той ресурс, який передали для фронту.

Зазначається, що ще одним актуальним питанням, яке обговорили під час зустрічі, - збільшення кількості кухарів для реалізації реформи шкільного харчування, яку ініціювала дружина Президента Олена Зеленська.

Як повідомляв Укрінформ, під час робочої поїздки на Кіровоградщину Президент Володимир Зеленський зустрівся з представниками бізнесу в межах економічної платформи «Зроблено в Україні».

Фото: Офіс президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-