На Хмельниччині відкрили реконструйований за ₴12 мільйонів центр позашкільної освіти

На Хмельниччині відкрили реконструйований за ₴12 мільйонів центр позашкільної освіти

Фото
Укрінформ
У Солобковецькій громаді на Хмельниччині відкрили центр позашкільної освіти, на реконструкцію якого спрямували понад 12 мільйонів гривень.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Хмельницька ОВА.

«У Солобковецькій громаді відчинив свої двері новий центр позашкільної освіти «Країна мрій». Реалізація цього проєкту розпочалася у Солобківцях за кошти Державного фонду регіонального розвитку в рамках програми «Велике будівництво», але через повномасштабну війну реконструкція будівлі стала на паузу. Наразі вдалося завершити будівельні роботи», - йдеться у повідомленні.

На Хмельниччині відкрили реконструйований за ₴12 мільйонів центр позашкільної освіти Фото: Хмельницька ОВА

У центрі позашкільної освіти будуть працювати місцева дитяча музична школа, а також гуртки спортивно-туристичного, художньо-естетичного, національно-патріотичного, науково-дослідного напрямків та молодіжно-ветеранський простір. Заклад розрахований майже на 200 дітей.

Читайте також: Рятувальники Хмельниччини отримали відзнаки, квартири та спецмашини

На реконструкцію центру позашкільної освіти витрачено понад 10 млн гривень з ДФРР, а ще 2 млн грн – кошти бюджету громади та допомога від місцевого бізнесу.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області із 86 дитячих садків, пошкоджених або зруйнованих внаслідок російської агресії, вже відновили 71.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-