На Донеччині у новому навчальному році дистанційно працюватимуть понад 400 шкіл та дитсадків - ОВА

На Донеччині у новому навчальному році дистанційно працюватимуть понад 400 шкіл та дитсадків - ОВА

Укрінформ
У Донецькій області в новому навчальному році працюватимуть 254 заклади загальної середньої освіти та 156 – дошкільної освіти. У всіх навчання відбуватиметься у дистанційному форматі.

Про це на брифінгу повідомила директорка департаменту освіти та науки Донецької ОВА Тетяна Сідашева, передає кореспондент Укрінформу.

«З початком нового навчального року будуть працювати 254 заклади загальної середньої освіти, в яких орієнтовно навчатимуться 80 000 учнів, а також 156 закладів дошкільної освіти, в яких будуть здобувати освіту 6 300 вихованців», - сказала Сідашева.

Вона підкреслила, що всі заклади освіти, які знаходяться на території Донецької області, через небезпеку бойових дій і надалі працюватимуть у дистанційному форматі.

Читайте також: На Донеччині з початку повномасштабної війни число першокласників скоротилося майже у 4 рази

Як повідомлялося, у Донецькому регіоні до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, зокрема у 2021/22 навчальному році, здобували освіту 168 тис. учнів.

Як передавав Укрінформ, російські війська від початку повномасштабної війни пошкодили та зруйнували вже 855 закладів освіти, що становить 74% від загальної кількості.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-