У Житомирі провели спільну молитву за Україну

У Житомирі провели спільну молитву за Україну

Фото
Укрінформ
У Житомирі до Дня Незалежності провели спільну молитву за Україну та відкрили виставку документів, які відображають важливі етапи в історії держави.

Про це повідомляє Житомирська ОВА, передає Укрінформ.

У молитві за Україну взяли участь керівництво Житомирської обласної військової адміністрації, представники різних конфесій та церков, жителі міста. Присутні об’єдналися в спільній молитві за захист і боже благословення для українських воїнів.

На вшанування пам’яті усіх загиблих у храмі пролунав дзвін як символ голосу загиблих.

Крім того, у Свято-Михайлівському кафедральному соборі експонується виставка унікальних документів, що відображають важливі етапи в історії незалежної України. Її підготували до Дня Незалежності працівники Державного архіву Житомирської області.

З нагоди Дня Незалежності України в Житомирі провели спільну молитву за Україну / Фото: Житомирська обласна державна адміністрація

Читайте також: Європейські лідери підтверджують відданість суверенітету, незалежності та територіальній цілісності України

Як повідомляв Укрінформ, у суботу, 24 серпня, Україна відзначає 33-тю річницю проголошення незалежності.

За даними поліції, на території держави планується проведення 144 заходів.

У 20 країнах з нагоди Дня Незалежності України заплановані понад 100 акцій та інших заходів, які організують представники діаспори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-