Агентство Reuters підтвердило загибель свого працівника у Краматорську

Агентство Reuters підтвердило загибель свого працівника у Краматорську

Укрінформ
Британське агентство Reuters підтвердило загибель внаслідок удару РФ по Краматорську свого радника з питань безпеки Раяна Еванса.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Суспільне.

Зазначається, що громадянин Великої Британії, радник з питань безпеки Раян Еванс був одним із шести співробітників Reuters, які перебували в готелі "Сапфір" у Краматорську під час російського удару.

Двоє інших членів команди були госпіталізовані, один з них має серйозні травми. Ще трьом журналістам, які перебували в готелі під час удару, за даними агентства, нічого не загрожує.

Читайте також: У Краматорську під завалами готелю знайшли тіло загиблого

"Ми терміново шукаємо більше інформації про напад, у тому числі співпрацюючи з владою Краматорська, і ми підтримуємо наших колег та їхні сім’ї", – повідомило Reuters.

Уточнюється, що 38-річний Еванс, колишній британський військовий, працював з агентством з 2022 року. Він консультував журналістів щодо безпеки в усьому світі, зокрема в Україні, Ізраїлі та на Олімпіаді в Парижі.

Читайте також: Росіяни цілеспрямовано зруйнували готель у Краматорську - Зеленський

Як повідомлялося, вночі 25 серпня війська РФ завдали ракетного удару по готелю в Краматорську, де перебували журналісти агенції Reuters. Серед постраждалих журналістів - громадяни України, США, Латвії, Німеччини та Великої Британії.

Фото: Донецьк обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-