Львівщина передала військовим 10-тисячний дрон у межах проєкту «Пташки Перемоги»

Львівщина передала військовим 10-тисячний дрон у межах проєкту «Пташки Перемоги»

Фото
Укрінформ
Львівщина передала військовим на передову ще 323 дрони у межах обласної програми «Пташки Перемоги», довівши загальну кількість придбаних безпілотників до 10 тисяч.

Про це повідомив у Фейсбуку начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«У межах проєкту «Пташки Перемоги» ми передали нашим захисникам та захисницям на передову уже 10-тисячний дрон», - написав Козицький.

Він зазначив, що керівниця Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова приїхала до Львова, аби засвідчити рекорд України - найбільша передача дронів нашим оборонцям у межах одного проєкту і з однієї області.

Читайте також: У Дніпрі передали ЗСУ 33 квадроцикли та 200 дронів

«Цього разу 323 безпілотники, а серед них і ювілейний, 10-тисячний, передали воїнам батальйону ударних безпілотних комплексів «Ахіллес» 92 ОШБР, батальйону безпілотних авіаційних комплексів «РАРОГ» 24 ОМБР, 77 окремої аеромобільної бригади, 420 Окремого Стрілецького Батальйону 68 окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша, Інтернаціонального легіону та Львівського прикордонного загону», - поінформував очільник ОВА.

Як повідомлялося, у Львові під час аукціону в межах проєкту «Пташки Перемоги» акумулювали на бойові безпілотники для захисників 14 млн 500 тис. гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-