Четверо постраждалих, пошкоджені енергооб'єкти і понад 40 будинків - наслідки атаки на Київщині

Четверо постраждалих, пошкоджені енергооб'єкти і понад 40 будинків - наслідки атаки на Київщині

Фото
Укрінформ
Унаслідок російської ракетно-дронової атаки в понеділок, 26 серпня, в Київській області постраждали четверо людей, серед яких одна дитина.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської обласної військової адміністрації

«На жаль, внаслідок атаки постраждали 4 людини, серед яких одна дитина. Уламки БпЛА впали на автомобіль на трасі. Водія госпіталізували до обласної лікарні», - зауважив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

За його словами, руйнування фіксуються в усіх семи районах області. Так, зафіксовані пошкодження енергетичних об'єктів, понад 40 будинків, п’ятьох автомобілів, складських приміщень, гаражів та парканів.

Наслідки російських атак на Київщині / Фото: КОВА

«Через проблеми з енергопостачанням ми оперативно відкрили понад 340 пунктів незламності, де люди можуть підзарядити свої телефони та гаджети. Робота триває. Енергетики працюють над поверненням світла», - зазначив Кравченко.

Читайте також: Масована повітряна атака: у багатьох містах лунали вибухи, є загиблі й поранені

Також очільник ОВА повідомив, що через ранкову атаку росіян був обмежений проїзд дамбою Київської ГЕС. За його даними, рух відновлять орієнтовно о 16:00-17:00.

Як повідомляв Укрінформ, раніше повідомлялося про трьох постраждалих у Київській області, зокрема дитину, а також про пошкодження двох енергетичних об’єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-