На Рівненщині внаслідок атаки РФ пошкоджені три будівлі

На Рівненщині внаслідок атаки РФ пошкоджені три будівлі

Фото
Укрінформ
На Рівненщині внаслідок російської атаки пошкоджень зазнали три будівлі: одна офісна та два житлових будинки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Рівненської області. 

«Сьогодні, 26 серпня, росіяни цинічно здійснили черговий воєнний злочин. Крилатою ракетою окупанти вдарили по Рівненщині», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок влучання пошкоджень зазнали три будівлі: одна офісна та два житлових будинки. Підкреслюється, що жертв та постраждалих немає.

У поліції інформують, що на місце події відразу прибула слідчо-оперативна група Рівненського РУП та працівники вибухотехнічної служби ГУНП, які фіксують наслідки обстрілу та обстежують територію на наявність вибухонебезпечних предметів.

Досудове розслідування за ст. 438 КК України (порушення законів та звичаїв війни) здійснюють слідчі СБУ в Рівненській області за процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури.

Як повідомляв Укрінформ, на Рівненщині внаслідок атаки військами РФ на енергооб’єкт без електропостачання залишилися 48 населених пунктів, частково без світла - обласний центр.

Читайте також: Масована повітряна атака: у багатьох містах лунали вибухи, є загиблі й поранені

СБУ розпочала кримінальне провадження за фактом обстрілу військами РФ об’єкта інфраструктури на Рівненщині 26 серпня.

За даними слідства, близько 9 ранку 26 серпня військові РФ ударили крилатою ракетою по об’єкту енергетичної інфраструктури Рівненщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-