На Київщині звільнили поліцейську після конфлікту з ветераном

На Київщині звільнили поліцейську після конфлікту з ветераном

Укрінформ
Поліція Київської області за результатами службового розслідування звільнила свою працівницю після її конфлікту поблизу столичного гіпермаркету.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба обласної поліції, передає Укрінформ.

Зазначається, що конфлікт стався 14 серпня близько 15:00 на парковці одного з гіпермаркетів столиці між місцевим мешканцем та працівницею поліції. Його причиною стало паркування автомобіля на місці для осіб з інвалідністю.

На підставі опублікованих в медіа повідомлень керівництвом ГУНП в Київській області було призначене службове розслідування.

У ході його проведення Управління головної інспекції та дотримання прав людини встановило, що за кермом автомобіля перебував чоловік інспекторки, цивільна особа.

«Водій, який проїздив повз, виявив порушення, після чого зробив зауваження родині. Натомість водій з пасажиркою не відреагували на зауваження, вступили в словесний конфлікт та залишили автомобіль на місці для осіб з інвалідністю близько години», - поінформували в поліції.

За результатами перевірки працівники Управління головної інспекції поліції Київщини застосували до поліцейської дисциплінарне стягнення у вигляді звільнення з посади.

Читайте також: У Нацполіції роз'яснили, що офіцер СОБ не є шкільним охоронцем

Також були зібрані усі необхідні матеріали та направлені до Управління патрульної поліції Києва для притягнення до адміністративної відповідальності водія, повідомили в пресслужбі.

Раніше ЗМІ поінформували, що поліція Київщини розпочала службове розслідування щодо конфлікту своєї співробітниці Олени Орещєнко і ветерана Павла Якімчука. Зазначалося, що поліцейська обізвала ветерана за його коментар щодо паркування авто, у якому вона перебувала на пасажирському сидінні, на місці для осіб із інвалідністю, хоча на авто не було відповідної спецпозначки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-