Влада заборонила в’їзд родин з дітьми до низки населених пунктів Херсонського району

Влада заборонила в’їзд родин з дітьми до низки населених пунктів Херсонського району

Документ
Укрінформ
Влада оприлюднила інформацію про заборону на в’їзд родин з дітьми до низки населених пунктів Херсонського району, зокрема це стосується і частини Херсонської громади.

Про це повідомляє Херсонська МВА з посиланням на розпорядження начальника Херсонської районної державної (військової) адміністрації, передає Укрінформ.

«До уваги жителів Херсонської громади! Згідно з розпорядженням начальника Херсонської районної державної (військової) адміністрації Михайла Линецького на виконання рішення Ради оборони області від 9 серпня поточного року вводиться заборона на в’їзд родин з дітьми до низки населених пунктів Херсонського району», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що серед них і частина Херсонської громади: Приозерне, Комишани, Зимівник, Антонівка, Садове, Придніпровське, Корабельний район Херсона – вздовж вулиці Морської піхоти, прилеглих до неї вулиць та провулків (Гідропарк та Нафтогавань).

У документі, датованому 20 серпня 2024 року, зауваєується, що заборона на в’їзд родин з дітьми введена через загрозу їх життю унаслідок постійних ворожих обстрілів.

Читайте також: У Мирнограді та Селидовому, де комендантський час становить 20 годин, залишаються 829 дітей

Тут вказані також інші пункти району, зокрема Білозерка, Кізомис, Берегове, Янтарне, Дніпровське, Велетенське, Новотягинка, Токарівка, Станіслав, Олександрівка, Широка Балка, Микільське, Іванівка, Понятівка, Гончарне, Новодмитрівка, Ромашкове, Першотравневе.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині заборонили в’їзд родин з дітьми у населені пункти, які постійно обстрілює ворог.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-