На деокупованій Херсонщині три школи вже розпочнуть навчання у змішаному форматі

На деокупованій Херсонщині три школи вже розпочнуть навчання у змішаному форматі

Укрінформ
На деокупованій Херсонщині другого вересня три школи почнуть працювати у змішаному форматі.

Про це начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Втретє готуємося зустрічати День знань в умовах повномасштабної війни. В області майже 58 тисяч дітлахів навчатимуться дистанційно», - зазначив він.

За словами Прокудіна, першочергове завдання – створити умови, за яких діти зможуть у безпеці навчатися офлайн. І вже другого вересня три школи почнуть працювати у змішаному форматі, ще дві – відкриють двері незабаром, одразу після завершення ремонтних робіт.

«Близько 500 дітлахів нарешті сядуть за шкільні парти. А для 50 першокласників перший урок відбудеться в школі, а не за монітором компʼютера», - повідомив начальник ОВА.

Як наголосив Прокудін, робота, що дозволить збільшити кількість дітей за шкільними партами наступного навчального року, триває. Цьогоріч будують чотири укриття, ще одне – ремонтують.

Читайте також: У Харкові 5,5 тисячі дітей навчатимуться офлайн, будуються ще три підземних школи

Також розпочинають будівництво п’яти нових укриттів у сільських громадах та чотирьох підземних шкіл у Херсоні. І вже проєктують будівництво ще восьми нових укриттів.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині планують відновити навчання у змішаному форматі у семи закладах освіти у п'яти громадах області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-