У Кривому Розі до навчального року підготовлені 125 шкіл, гімназій та ліцеїв

У Кривому Розі до навчального року підготовлені 125 шкіл, гімназій та ліцеїв

Фото
Укрінформ
У Кривому Розі до початку навчального року підготовлені 125 шкіл, гімназій та ліцеїв, в яких облаштовані укриття та встановлені генератори.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Укрінформ.

“125 шкіл, гімназій та ліцеїв Кривого Рогу підготовлені для початку навчального року та готові розпочати роботу. У них чекають на 59 070 учнів, із них 4 241 – це першокласники”, - поінформував Вілкул.

За його словами, в закладах освіти проведена дуже велика робота, а саме: там створено та обладнано 211 сертифікованих ДСНС укриттів, поставлено нове обладнання, встановлені генератори, там де було необхідно зроблені ремонти, у 68 закладах створені навчально-творчі простори.

Окрім цього, зазначив Вілкул, будуються і три “підземні школи”.

Читайте також: До столичних шкіл та садочків цьогоріч підуть 372 тисячі дітей - Кличко

Він також додав, що заняття у школах проходитимуть, як і торік - у змішаній формі та онлайн, з можливістю відвідування дітьми очних занять та консультацій. Влітку школи проводили опитування, і такий варіант загалом підтримали близько 75% батьків.

Відвідування очних занять добровільне - за письмовою згодою батьків. А керівництво кожної школи саме визначає порядок, графіки та кількість очних занять.

Як повідомляв Укрінформ, у Донецькій області в новому навчальному році працюватимуть 254 заклади загальної середньої освіти та 156 – дошкільної освіти. У всіх навчання відбуватиметься у дистанційному форматі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-