Удар РФ по Львову: кількість постраждалих зросла до 53, семеро загиблих, серед них - троє дітей

Удар РФ по Львову: кількість постраждалих зросла до 53, семеро загиблих, серед них - троє дітей

Укрінформ
Кількість постраждалих унаслідок ракетного удару РФ по Львову збільшилася до 53, пошуково-рятувальна операція триває.

Про це на брифінгу повідомив пресофіцер ДСНС Олександр Хорунжий, передає кореспондент Укрінформу.

"Щодо постраждалих - це 53 людини, з них 7 дітей. Пошуково-рятувальна операція триває. Рятувальники одночасно працюють на кількох локаціях. Усі пожежі, які виникли під час цього удару, ліквідовані. Мерія заявляла про пошкодження 45 житлових будинків, також пошкоджені були авто", - зазначив речник.

Пресофіцер заявив, що до ліквідації наслідків надзвичайної події від ДСНС залучені 140 рятувальників і понад 30 одиниць основної та спеціальної техніки.

Наслідки атаки на Львів / Фото: Анастасія Смольєнко, Укрінформ

Хорунжий також зазначив, що триває й ліквідація наслідків учорашнього удару РФ по Полтаві. До робіт залучено понад 220 рятувальників і більш як 50 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, зокрема і важкої інженерної.

"Відучора у Полтаві було створено 5 оперативних ділянок, на яких працюють наші рятувальники, зокрема у взаємодії з іншими екстреними службами... Залучені кінологічні розрахунки, які зараз проводять роботи з нашими рятувальниками усередині будівлі. Також залучено додатково... мобільно-рятувальний центр швидкого реагування", - зазначив пресофіцер.

Читайте також: У Полтаві внаслідок ракетного обстрілу пошкоджені 47 будинків

Як повідомлялося, вдосвіта 4 вересня російська армія завдала ракетного удару по Львову. На цей час відомо про сімох загиблих.

Наслідки нічного обстрілу Львова / Фото: Ольга Громик, Укрінформ

У Кривому Розі, по якому російські війська зранку завдали ракетного удару, п'ятеро людей постраждали. Зазнала руйнувань будівля готелю, пошкоджені 32 багатоквартирні будинки, чотири заклади освіти, цирк, Палац молоді, магазини, об'єкти бізнесу, автомобілі.

Вдень 3 вересня російські війська завдали удару двома балістичними ракетами по Полтаві. Наразі відомо про 53 загиблих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-