На Харківщині за добу через обстріли поранені дев'ятеро людей, серед них двоє дітей

На Харківщині за добу через обстріли поранені дев'ятеро людей, серед них двоє дітей

Укрінформ
У Харківській області внаслідок обстрілів російською армією минулої доби дев’ять людей зазнали поранень, серед них двоє дітей. Також пошкоджено об'єкт логістичної інфраструктури, приватні будинки та автомобілі, виникла низка займань трави.

Про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Він уточнив, що зранку було обстріляне місто Люботин.

«У результаті обстрілів пошкоджені приватні будинки, скління вікон та дахи, автомобілі. Шестеро постраждалих, серед них - 16-річна та 14-річна дівчата, легкі», - написав Синєгубов.

За його словами, також зранку у Солоницівська ТГ внаслідок обстрілу горіла трава на території 500 кв. м, було пошкоджено автомобіль. Постраждав 46-річний чоловік, який був госпіталізований до медичного закладу.

Синєгубов зазначив, що близько 10-ї години у селищі Куп'янськ-Вузловий внаслідок обстрілу був пошкоджений об'єкт логістичної інфраструктури.

У Куп’янську у 12.25 внаслідок обстрілу постраждала 88-річна жінка.

У Дергачівській ТГ внаслідок ворожого обстрілу були пошкоджені автомобілі, обійшлося без постраждалих.

У с. Новоосинове внаслідок обстрілу був пошкоджений приватний будинок.

«Близько 20 години на невідомому вибуховому предметі у лісосмузі біля м. Ізюм підірвався 24-річний чоловік, його госпіталізовано», - написав керівник ОВА.

Він додав, що внаслідок обстрілу протягом доби горіла трава та хвойна підстилка в смт. Ківшарівка на площі 800 кв. м; в с. Борова - на площі 1 га; в селищі Лосівка – на площі 900 кв. м.; у селі Колодязне - горіла трава на 2 га; селі Ківшарівка - горіла хвойна підстилка 700 кв. м.

Читайте також: У зруйнованому обстрілами Довгенькому на Харківщині відновлюють електромережі

Синєгубов також поінформував, що у с. Студенок були розселені 115 сімей, ще 15 сімей виїхали з Харківщини до інших населених пунктів.

«На Харківському напрямку російські терористи чотири рази штурмували позиції українських підрозділів у районах Липців і Вовчанська. Двадцять чотири рази ворог атакував наші укріплення на Куп’янському напрямку поблизу Синьківки, Глушківки, Андріївки, Берестового та Стельмахівки. На цей час боєзіткнення тривають в шести локаціях», - підсумував очільник області.

Як повідомляв Укрінформ, Харківська область перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог вбиває та травмує цивільних жителів, руйнує будинки, підприємства, енергетичні, газові та інші інфраструктурні об’єкти.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-