У Львові під час фестивалю

У Львові під час фестивалю "Молодвіж" зібрали понад ₴420 тисяч для військових

Укрінформ
У Львові під час фестивалю "Молодвіж", який відбувся 7 вересня, зібрали 423 861 гривню для підтримки патронатної служби "Янголи Азову". Цьогоріч подію присвятили пам'яті Ярини Базилевич та її сімʼї, яка загинула внаслідок російського ракетного удару по Львову 4 вересня.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

“У суботу у Львові відбувся сьомий всеукраїнський захід "Молодвіж", який команда присвятила памʼяті Ярини Базилевич та її сімʼї. Команді заходу вдалося зібрати 423 861 грн для підтримки “Янголів Азову”, - йдеться в дописі.

У міськраді зазначили, що програмна менеджерка заходу Ярина Базилевич, її мама та дві сестри загинули від російської ракети 4 вересня.

Дівчина працювала над програмою блоку “Починай” та творила “Молодвіж” уже другий рік поспіль. Її сестра Дарія Базилевич теж була учасницею волонтерської команди на “Молодвіж. Нелегко, але мрій” у 2023 році.

Після трагедії “Молодвіж” набув нового значення та зовсім іншого забарвлення. Зокрема замість звичної фотозони на заході була розміщена виставка зі спогадами про загиблих і споруджено місце, куди відвідувачі приносили квіти. Замість вечірньої програми, де мали б виступати музичні гурти, був вечір памʼяті Ярини, її сестер та матері.

У міськраді поінформували, що захід відвідали 2 900 людей, а команда складалася з 22 організаторів і 48 волонтерів.

Читайте також: У Кропивницькому читали п'єсу про життя в окупації на Херсонщині

Команді заходу вдалося зібрати 423 861 грн для підтримки патронатної служби “Янголи Азову”.

Як повідомляв Укрінформ, удосвіта 4 вересня російська армія завдала ракетного удару по Львову. Семеро людей загинули, постраждали 66 людей, з яких десятеро – діти.

Фото: Львівська міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-