У Миколаєві провели велопробіг до Дня міста

У Миколаєві провели велопробіг до Дня міста

Фото
Укрінформ
У Миколаєві до Дня міста провели велопробіг. У ньому взяли участь кілька десятків містян разом із посадовцями Миколаївщини та представниками Данії.

Про це у Фейсбуці повідомляє Миколаївська міська рада, передає Укрінформ.

"14 вересня у Миколаєві відбувся масовий велопробіг. Цей захід провели до Дня міста. У велопробігу взяли участь десятки учасників. Серед них міський голова Олександр Сєнкевич, його перший заступник Віталій Луков, віцемер Сергій Коренєв, голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, заступник Глави місії Посольства Данії в Україні Єнс Альсбрік, керівник Офісу Посольства Данії у Миколаєві Якоб Торрільд Хансен", - йдеться у повідомленні.

У Миколаєві до Дня міста провели велопробіг / Фото: Миколаївська міська рада

Учасники велопробігу стартували від Обласного палацу культури. А фінішували – на 8* Причал. У Миколаївській міськраді зазначили, що місце завершення заходу обрали не випадково. Поряд знаходиться сквер, який тепер носить назву "Данської солідарності".

"Нагадаємо, що Королівство стало для Миколаєва добрим другом, третій рік поспіль воно підтримує нашу країну, зокрема, Миколаїв у боротьбі з російськими окупантами", - зауважили у мерії Миколаєва.

Під час офіційної частини заходу зібрання привітав Єнс Альсбрік. Він зазначив, що пишається співробітництвом між Данією та Миколаєвом.

Читайте також: У Миколаєві відкрили меморіал пам'яті загиблих захисників

"Наше партнерство починалось із закриття термінових потреб міста. Та з часом воно стало значно міцнішим. Наразі наша мета – відродити економічне життя. І ми дуже сподіваємося, що наша співпраця – надовго", - сказав заступник глави місії Посольства Данії в Україні та привітав усіх із днем народження Миколаєва.

Якоб Хансен зазначив, що Данія підтримуватиме Миколаїв і після завершення війни. Та важливо, аби містяни брали активну участь у відновленні міста, зокрема, вони мають визначити, яким бажають бачити Миколаїв майбутнього.

Як повідомлялося, у Запоріжжі відбувся забіг на підтримку полонених Маріупольського гарнізону.

Фото: Миколаївська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-