На Сумщині Епіфаній вшанував пам’ять загиблих жителів Тростянця

На Сумщині Епіфаній вшанував пам’ять загиблих жителів Тростянця

Фото
Укрінформ
На Сумщині, у Тростянці, глава Православної церкви України (ПЦУ) митрополит Епіфаній провів заупокійну літію біля пам'ятного знаку Захисникам та цивільним жителям Тростянця, які загинули після початку повномасштабної війни.

Про це у Телеграмі повідомляє Сумська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Митрополит Епіфаній відвідав лікарню у Тростянці, яка постраждала від ворожих ударів, відзначив медиків за сумлінну і віддану працю, а також спільно із керівництвом Сумської ОВА вшанував пам'ять загиблих під час російсько-української війни», - йдеться у повідомленні Сумської ОВА.

Епіфаній провів заупокійну літію біля пам'ятного знаку Захисникам та цивільним жителям Тростянця, які загинули після початку повномасштабної війни.

«Ми платимо високу ціну за свободу України. Напевне, немає в нашій державі міста, де б не було героїв, які віддали свої життя за незалежність і наше спільне майбутнє. Наш священний обов'язок – пам'ятати і молитися за них. Ми дякуємо нашим воїнам за той героїчний подвиг, який вони здійснили. Це повинно спонукати нас до подальшої боротьби, яка неодмінно увінчається перемогою України», – наголосив Епіфаній.

Читайте також: У Бучі Епіфаній освятив верхній храм святого апостола Андрія Першозваного

Як повідомляло агентство, війська РФ уночі та зранку вісім разів обстріляли прикордоння Сумщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-